بهترین زمان خوردن کندر در دوران بارداری و روش مصرف آن
خیلی از بزرگترها به مادران باردار سفارش می کنند تا در دوران بارداری با خوردن کندر حافظه فرزندشان را تقویت کنند. اما واقعیت این است که خوردن کندر در دوران بارداری زمان و اندازه خاص خود را دارد و و اگر خوردن کندر اصولی و به اندازه نباشد باعث بروز خطراتی برای جنین می شود.
در ادامه به شما خواهیم گفت که بهترین زمان خوردن کندر در دوران بارداری چه موقع است و همچنین روش مصرف آن چگونه است.
زنان باردار همواره باید تابع بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران حاملگی خود باشند تا سلامت فرزندشان در خطر نیفتد. کندر تقویت کننده قلب، حافظه، صاف شدن صدا، ضد خلط خونی و … است که در دوران بارداری زمان خاص و میزان مشخصی برای خوردن آن توسط پزشکان تعیین شده است.
طبق گفته متخصصین: خوردن کندر اصلا در دو ماه اول حاملگی توصیه نمی شود و خانم های باردار کندر را باید فقط در ماه سوم بارداری و هر روز به اندازه یک عدس (نه بیشتر) مصرف کنند. در ضمن اگر در خانواده خود سابقه فرزند پیش فعال را دارید بهتر است به جای کندر، مویز بخورید.
اگر شما از ابتدای بارداری فولیک اسید مصرف کرده و میکنید دیگر نیازی به خوردن کندر نیست چرا که فولیک اسید همان عملکرد را روی جنین دارد و اگر فولیک اسید را به همراه کندر میل کنید احتمال اینکه فرزند شما لب شکری یا پیش فعال شود بسیار زیاد است.
یکی از توصیه های دینی در مورد خوردن کندر توسط زن باردار این است که خوردن کندر باعث زیادی عقل بچه، باهوشی، پاکدلی، دانایی و شجاعت پسر و خوش خلق و نیکو شدن دختر میشود.
در حدیثی آمده است: به زنان حامله کندر بخورانید، به درستی که طفلی که در شکم مادر کندر غذای او میشود، دلش محکم و تحملش زیاد میشود.
اگر نمی توانید کندر بخورید! توصیه مفید دیگر این است که زنها در زمان بارداری خرما بخورند زیرا که فرزندانشان را باهوش و با ذکاوت و با حوصله میکند. از کندر با نام آدامس طبیعی یاد می شود! کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی ۲ متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد میکند.
بهترین نوع کندر، کندری است که خالص، تازه، نرم و ظاهرش سفید باشد، خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را میشکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلایی رنگ باشد. با شکافی که در تنه درختچه کندر ایجاد میشود شیرابه سفید رنگی که همان صمغ کندر است از آن خارج شده و این شیرابه در مجاورت هوا به تدریج سفت شده و به صورت کندر در بازار عرضه میشود. کندر دارای طعمی تلخ و معطر و کمی گس است.